FIAT PRO – НАДЕЖДЕН ПАРТНЬОР С ПРЕДВИДИМИ РАЗХОДИ

FIAT PRO – НАДЕЖДЕН ПАРТНЬОР С ПРЕДВИДИМИ РАЗХОДИ

Специално предложение за налични нови автомобили от доказаната лекотоварна гама на FIAT Professional с бонус обслужване при закупуване на лизинг.

 

Разполагаме на склад с ограничени количества от моделите FIAT Doblo и FIAT Ducato, които с големите си товарни способности и многофункционални качества ще допринесат за успешното развитие на Вашия бизнес. Автомобилите са налични в нашите търговско-сервизни центрове и са готови веднага да поемат тежките транспортни задачи, които ще им възложите. Те ще Ви осигурят спокойствие и безпроблемна работа в дългосрочен план, като същевременно ще допринесат за гладкото функциониране на Вашия бизнес.

 

Лекотоварната гама на FIAT Professional се радва на отлична репутация и тя е напълно заслужена, тъй като автомобилите многократно са доказвали качествата си във всекидневната експлоатация. FIAT Doblo и FIAT Ducato са издръжливи, пъргави, икономични, приятни за шофиране, лесни за поддръжка и способни да превозят големи и тежки товари. Заради надеждните двигатели на FIAT, здравото окачване и качествената изработка тези модели се радват на изключителна популярност сред малкия и средния бизнес. Водачите в бранша шофират с удоволствие автомобилите на FIAT Professional, защото в тях усещат комфорт, безопасност и увереност, че ще изпълнят успешно всяка транспортна мисия.

 

Ние Ви предлагаме възможност да подсигурите Вашия бизнес веднага или с много кратък срок на доставка със следните лекотоварни автомобили, като при закупуване на автомобилите на лизинг ще може да ползвате като бонус обслужване*

*при годишен пробег до 30 000 км. и включени 4 бр. безплатни обслужвания за FIAT Doblo
*при годишен пробег до 30 000 км. и включени 3 бр. безплатни обслужвания за FIAT Ducato

 

За допълнително спокойствие и дългосрочно планиране предлагаме възможност за удължаване на 3-годишната фабрична заводска гаранция до 5 години гаранция (при пробег 150 000 км) или 250 000 км гаранция (при период 3 години).

За връзка с нас пишете на fiat@vauto.bg.