Онлайн супермаркетът eBag избра FIAT Professional

Онлайн супермаркетът eBag избра FIAT Professional

Бързо развиващият се онлайн супермаркет eBag избра FIAT Professional за разширяването на своя автопарк. Компанията за пазаруване по интернет и доставяне на стоки по домовете получи първата си доставка лекотоварни автомобили от модела FIAT Doblo. Брандираните превозни средства бяха предадени в новия официален търговски комплекс на FIAT и FIAT Professional в София. Това е единственият оторизиран сервизен и гаранционен център на италианския производител в столицата и се намира на адрес „Околовръстен път“ № 775.

 

Автомобилите от модела FIAT Doblo ще се ползват за превоз на над 11 500 висококачествени продукта от доказани производители, в това число български, фермерски, занаятчийски, био и специални продукти, които предлага eBag. Онлайн пазаруването набира все по-голяма популярност сред потребителите, което поставя високи изисквания по отношение на качествения и надежден транспорт. Същевременно глобалният недостиг на нови автомобили създава допълнителни трудности за бързо развиващите се компании.

В тези условия онлайн супермаркетът eBag се довери на новия официален вносител на марките FIAT и FIAT Professional у нас „Витоша Ауто“, който налага нов стандарт на обслужване и отношение към клиентите и разполага с налични автомобили за улеснение на бизнеса. Избраният от eBag модел FIAT Doblo отговаря на най-високите стандарти за превоз на стоки на къси и дълги разстояния.

Това е „шампионът“ по товарен капацитет сред всички автомобили в своя сегмент с товароносимост до 1005 кг и обем на товарния отсек до 4,2 куб. м. Страничните плъзгащи се врати осигуряват удобен достъп до товарното отделение и улесняват всекидневните доставки в ограниченото пространство на централните градски зони. Пъргавият и икономичен дизелов двигател гарантира ниски разходи не само за гориво, но и за поддръжка, тъй като е доказал своята здравина. Интериорът е удобен и практичен, което прави всекидневната работа по-приятна. Водачите се убедиха в това още при първото сядане зад волана, след официалното предаване на автомобилите.