Talento Van

Безопасност

Talento Ви предлага най-доброто съдържание по отношение на сигурността, за да ви помогне винаги да извлечете максимума от работата си и да постигнете страхотни резултати.

ABS with EBD (Електронното разпределение на спирачната сила) and HBA (хидравличен спирачен серво)

Антиблокиращата спирачна система (ABS), интегрирана в спирачната система, предпазва колелата от подхлъзване независимо от пътната настилка и интензивността на спирането. Електронното разпределение на спирачната сила EBD разделя спирачната сила между предния и задния мост, за да оптимизира ефективността. Вграденият в ABS хидравличен спирачен серво (HBA) анализира спирачната скорост и увеличава интензивността си според налягането на крака върху газта.

TSA

Асистентът за стабилност на ремаркето гарантира стабилност дори при теглене на ремаркета. В случай на подхлъзване, TSA автоматично модулира мощността и спирачната сила, приложени към всяко колело.

Hill Holder

Заключвайки автомобила, без да е необходимо да натискате педала на спирачката, холдерът улеснява стартирането на хълма дори при пълно натоварване.

ESC

Електронният контрол на стабилността предотвратява завъртането на колелата, минимизира риска от подхлъзване, гарантира оптимално сцепление при всякакви условия. ESC независимо управлява спирачната сила, предлагайки изключителна стабилност и задържане.

Traction +

Това е иновативната система за контрол на сцеплението, която Ви позволява да се справите с неравен терен, сняг, лед, кал и мокра трева, като елиминирате излишното тегло поради триенето на задвижването на четирите колела. В случай на подхлъзване на задвижващото колело, Traction + прехвърля въртящия момент към този с по-голямо сцепление.

Въздушна възглавница за водача

Безопасност на водача преди всичко. Talento защитава шофьора със стандартните въздушни възглавници, които се активират автоматично в случай на удар.

Въздушна възглавниза за пътника

Задължително за тези, които пътуват за работа.

Зензор за светлина и дъжд

Датчикът за дъжд, въз основа на интензивността на валежите, активира чистачките на предното стъкло и регулира скоростта им. Датчикът на здрач автоматично активира късите светлини, когато светлината отвън е недостатъчна.

Сензори за паркиране

Задължителна технология за преминаване от едно тясно пространство в друго, от един клиент на друг.

Камера за заден ход

Изберете безценното удобство на бърза и лесна маневра благодарение на камерата за обратно виждане. Непрекъснато виждане, перфектна траектория.