Talento Van

Дизайн и комфорт за успешен транспорт в градски извънградски условия

Стил по избор

Черупка на огледалото за обратно виждане и черни водачи на плъзгащи се врати, релефна черна предна и задна броня, черни релефни горни решетки на решетката: всички стандартни. Talento е допълнително адаптивен с многобройните налични опаковки

Удобства за всякакво време

С електрически и отопляеми огледала можете да разчитате на перфектна ретроспектива и максимална безопасност при маневриране. Във всеки сезон и при всякакви метеорологични условия.

Фарове за мъгла

Изберете да инсталирате фаровете за мъгла. Разположени в долната част на предната броня, те гарантират максимална ефективност по отношение на видимостта. Максимална ефективност благодарение на функцията за завой.

Мултимедиен център Touch-Radio Nav 7

Релаксацията и спокойна атмосфера ще бъдат саундтракът на Вашите пътувания, благодарение на Bluetooth / CD / MP3 радиото с интегриран сателитен навигатор. И благодарение на интегрираните контроли, винаги дръжте ръцете си върху волана.

Централна седалка с прибираща се маса

Talento е истински професионалист на комфорта. Безупречно работно превозно средство, което се превръща в практичен офис с прост жест, удобен и за бързи обедни почивки.

Място за съхранение

Talento има специално място за всичко. Удобното и просторно отделение ще ви позволи да имате под ръка всеки полезен инструмент за вашата работа.

Място за документи

Пишете, четете, поръчвайте. В рамките на един талант има място за всеки аспект на работата, благодарение на много полезния държач на документи. Всичко е на мястото си.

Материи

Изберете външния вид на тапицерията на вашия Talento. Три различни интериора, предназначени да направят промяна в работата и извън нея.

Отопляеми предни седалки

Максимален комфорт при поискване. С натискане на бутон предните седалки могат да се отопляват

Изход за напрежение

Допълнителен ресурс, който може да се окаже по-необходим, отколкото можете да си представите. С 12V захранващия контакт, разположен в товарното отделение, можете да работите навсякъде.

Седалка на водача

100% удобна седалка благодарение на подлакътника и приспособима лумбална настройка, и двете стандартни.