Fiorino Van

БЕЗАПОСНОСТ

Опазването на безопасността е от съществено значение, когато трябва да шофирате ежедневно за работа. Fiorino Ви предлага цялото оборудване и системи, необходими за повишаване на Вашата безопасност.

ESC

Електронният контрол на стабилността е система, която управлява стабилността на автомобила в случай на загуба на сцепление, спомагайки за поддържане на пълен контрол.

Hill Holder

Интегриран в системата ESC, той се активира автоматично по време на изкачване / спускане, когато двигателят работи и заключва автомобила за няколко секунди, без да е необходимо да натискате спирачния педал.

Traction +

Отлична помощ за шофиране и стартиране в условия на ниско сцепление (сняг, лед, кал и др.). Позволява разпределението на задвижващата сила на една и съща ос, когато и двете колела се плъзгат. Системата Traction + работи, като блокира колелата с по-малко сцепление (или тези, които се плъзгат повече от останалите) и прехвърля движещата сила на тези, които имат повече.

Круйз контрол

Тя ви позволява да покривате прави и дълги участъци (например магистрали) с предварително зададена скорост, без да е необходимо да натискате педала на газта, като по този начин намалява умората от дългите пътувания.