Fiorino Van

ФОРМА, СЪЗДАДЕНА ДА СЛУЖИ

Fiorino Van е проектиран да предостави максимална ефективност в компактни размери. Но това не е направено за сметка на стил и комфорт.

Дизайн

Външността на Fiorino следва линиите на цялата гама на Fiat Professional, като същевременно запазва отличителния характер на модела с модерен и динамичен стил. Fiorino е безпогрешен, благодарение на автомобилния си дизайн и завладяващата си предна част.

Странични врати

Комфортът в града е безценен. Плъзгаща се странична врата, перфектно интегрирана отстрани, с вертикална външна дръжка, за да позволи отлично захващане и лесно отваряне с две ръце.

Fiat Professional

Fiorino гордо носи обозначението Fiat Professional, за да демонстрира своята силна идентичност на марката, утвърждавайки се в сектора на леките търговски превозни средства.

Арматурно табло

Панелът на инструментите е постоянно осветен за по-голяма видимост.

5V USB изход

5V USB изходът е една от характеристиките, които правят кабината толкова практична, колкото истински мобилен офис

Функционалност в кабината

Fiorino предлага просторни отделения и полезни странични панели, освен чекмеджето на таблото. Функционалността на интериора е подобрена и от удобния държач за документи и сгъваемата седалка за пътници, която може да се използва като маса.

Захранващ контакт в товарното отделение

В товарното отделение също е възможно да има полезен 12V захранващ контакт.

Таванна светлина в товарното отделение и подвижно фенерче

Товарното отделение може да бъде осветено чрез практична светлина на тавана, която, ако е необходимо, може да се премахне и да служи като a преносиме фенерче.

За комфорта се грижи инфотейнмънт системата на Fiorino

Сензорният екран с Bluetooth 5 “включва аудио стрийминг, USB, AUX MP3 и волан с интегрирани контроли. Тази технология Ви позволява да свържете радиото към навигатора. Предлагат се и радио CD MP3 и DAB радио подготовка.