Fiorino Combi

Технологии в полза на безопасност и оптимално изпълнение на поставените задачи

Опазването на безопасността е от съществено значение, когато трябва да шофирате ежедневно за работа. Fiorino Ви предлага цялото оборудване и системи, необходими за повишаване на Вашата безопасност.

Круйз контрол

Круйз контрол Ви позволява да покривате прави и дълги участъци (например магистрали) с предварително зададена скорост, без да е необходимо да натискате педала на газта, като по този начин дългите пътувание вече не са натоварващи.

Hill Holder

Интегриран в системата ESC, той се активира автоматично по време на изкачване / спускане, когато двигателят работи и заключва автомобила за няколко секунди, без да се налага натискане на спирачния педал.

TRACTION +

Traction + е иновативната система за контрол на сцеплението, която ви помага да слезете на повърхности с ниско сцепление. При наличие на ESC и условия на ниско сцепление на задвижващо колело, системата за управление на системата засича приплъзване и спирачки, прехвърляйки въртящия момент на колелото с по-голямо сцепление върху земята. По този начин разединяването на автомобила става по-лесно, осигурявайки възможно най-доброто управление и стабилност.

ESC

Електронният контрол на стабилността е система, която управлява стабилността на автомобила в случай на загуба на сцепление, спомагайки за поддържане на насочен контрол.