Fiorino Combi

Характерен дизайн. Практичност и стил в пълна хармония.

Формата следва функцията. На пръв поглед без излишни линии, но замислен да предостави стилни решения, които работят в полза на продуктивността.

Лице

Новата предна част с високи фарове предлага по-голяма видимост и защита, а новите брони и решетка подчертават елегантното отношение на Fiorino.

Странични врати

Чрез голямата плъзгаща се странична врата пътниците могат лесно да имат достъп до задните седалки. Предлага се и допълнителна плъзгаща се врата, която улеснява влизането за всички пътници.

Fiat Professional

Fiorino гордо носи маркировката Fiat Professional, за да демонстрира силната си идентичност и принадлежност към марката, утвърждавайки се в сектора на леките търговски превозни средства.

Арматурно табло и волан

Благодарение на постоянно осветения панел на инструментите винаги държите под контрол всички полезни стойности, за да наблюдавате всеки тип пътуване, без да пренебрегвате естетическия фактор, очевидно в известност.

А воланът с интегрирани контроли на Fiorino предоставя пълен контрол върху бордовата система и можете да извършвате разговори, без да сваляте ръцете си от короната. Предлага се и в кожа.

Втори ред седалки

Трите удобни задни седалки са оборудвани с точки за закрепване на Isofix за превоз на деца. Напълно сгъваеми и сменяеми, теВви позволяват да освободите товарна площ в перфектен стил с микробус с обем 2,5 m 3.

5V USB извод

Благодарение на 5V USB контакта за захранване, винаги държите устройствата си заредени и искате да пътувате.

Просторни отделения

Колкото повече пътници са на борда, толкова повече се отчита оптимизирането на пространството. Fiorino Ви предлага много и просторни отделения, както и полезни странични панели.

Документи

Функционалността на интериора е подобрена от удобния държач за документи и сгъваемата седалка за пътници, която може да се използва като маса

Сензорен екран Bluetooth ® Радио 5 "

Fiorino Ви предлага нова инфотейнмънт система с тъчскрийн Bluetooth ® Radio 5 “, който включва аудио стрийминг, USB, AUX MP3 и волан с интегрирани контроли. Тази технология Ви позволява също да свържете радиото към навигатора. Също така е наличен MP3 Radio CD и предварително -настройки DAB радио.