Ducato

КОМФОРТ И УДОВОЛСТВИЕ ОТ ШОФИРАНЕТО

Да е подходящ за всяка мисия е повече от една идея, това е начин на работа на Fiat Professional и новият Ducato е готов да помогне във всяка работа.

БЕЗКЛЮЧОВО ОТВАРЯНЕ НА АВТОМОБИЛА И СТАРТИРАНЕ НА ДВИГАТЕЛЯ (ОПЦИЯ)

Посредством функцията за безключово отваряне можете лесно да заключвате и отключвате вратите на кабината и товарния отсек на новия Ducato, без да използвате ключ. С безключовото стартиране на двигателя можете да запалите и изгасите двигателя, без да използвате ключ.

ЕЛЕКТРИЧЕСКА ПАРКИНГ СПИРАЧКА (ОПЦИЯ)

Новата електрическа паркинг сприрачка осигурява повече комфорт в ежедневието. Водачът може да активира спирачния механизъм от бутон, разположен на таблото. Тази функция може да бъде задействана автоматично със специфична настройка от инструменталното табло.

ДВУМЕСТНА СЕДАЛКА ЗА ПЪТНИЦИ ДО ВОДАЧА "МОБИЛЕН ОФИС" (ОПЦИЯ)

Проектиран да бъде перфектният помощник на водача и пътника, както по време на работа, така и по време на почивка, новият Ducato е оборудван с масичка за мобилен компютър, таблет или за обяд, която може да се завърта към водача или пътника за максимален комфорт. Задната част на масичката е оборудвана с поставки за чаши и отделения за съхранение на вещи.

LED ФАРОВЕ (ОПЦИЯ)

Новите високоефективни LED фарове предлагато осветление от най-висок клас и включват дневни LED светлини “лъч светлина”, LED къси и дълги светлини и LED мигачи с плъзгащ ефект.

БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ ЗА МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ (ОПЦИЯ)

Подобрените функции за свързаност и комфорт на борда дават възможност на потребителите да поставят и заредят смартфоните си на удобно и безопасно място на таблото.

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ УСИЛВАТЕЛ НА ВОЛАНА (СТАНДАРТНО ОБОРУДВАНЕ)

Новият електрически усилвател на волана замества хидравличната система и е част от стандартното оборудване за цялата гама на Ducato. Новата технолгия адаптира усилието за управление към скоростта на автомобила, увеличава прецизността на кормилното управление и осигурява повече удоволствие от шофирането като същевременно намалява усилето при маневри за паркиране и намалява разхода на гориво и CO₂ емисиите.

ИЗВОД 230V (ОПЦИЯ)

Тази опция прави лесно зареждането на електрически уреди като мобилни компютри, батерии на електричеки инструменти, таблети, смартфони и други подобни електроуреди, които използват електричество до 150 вата.

ОТОПЛЯЕМО ЧЕЛНО СТЪКЛО (ОПЦИЯ)

По-бързо размразяване и изчистване на запотяването на челното стъкло дори и в екстремни климатични условия.

ГАЛЕРИЯ ЕКСТЕРИОР