Ducato

Ducato

НАЙ-ВИСОК КАПАЦИТЕТ ЗА ТОВАРЕНЕ В КЛАСА СИ

Несравним партньор в работата – до 2.2 т полезен товар и до 17 куб.м товарен обем

НАПРАВЕН ПО МЯРКА

Новият Ducato предлага повече от 10000 възможности за персонализация, за да отговори на нуждите на всеки бизнес.

НОВИ ДВИГАТЕЛИ MULTIJET3

Отлични характеристики, безкомпромисна надеждност и редуцирани разход на гориво и CO2 емисии, благодарение на ново поколение двигатели, разработени специално за товарни автомобили.

ПЪРВИЯТ ЛЕКОТОВАРЕН АВТОМОБИЛ С АВТОНОМНО ШОФИРАНЕ

Новият Ducato е първият лекотоварен автомобил с автономно шофиране от второ ниво. Той може автономно да ускорява, спира, тръгва отново и да се движи в рамките на пътната лента, превръщайки се по този начин в доверен помощник-шофьор.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Вече повече от 40 години, ние ви се отплащаме за доверието, което ни давате с надеждност, отдаденост и 10000 възможни варианти за персонализация. Независимо дали превозвате товари, пътници или имате специфични нужди, вашата мисия е и наша.

ТОВАРЕН ОБЕМ

Изключително богата гама от възможности и товарен обем до 17 куб.м  позволяват безопасно транспортиране на големи товари.

НАЙ-ГОЛЯМ В КЛАСА СИ ПОЛЕЗЕН ТОВАР

Най-голям в класа си полезен товар. Единственият лекотоварен автомобил с предно предаване, който предлага полезен товар от 2.2 т.

ЕФЕКТИВНОСТ НА ТОВАРНИЯ ОТСЕК

Най-доброто в класа съотношение между вътрешна и външна дължина, ви позволява да превозвате същите товари при повече компактност, по-добра подвижност и маневреност, благодарение на габаритните размери.

ТОВАРЕН ОТСЕК С ПРАВОЪГЪЛНА ФОРМА

Идеалната форма за всички версии на, която ви позволява да подредите товарите си по-добре и прави трансформациите по-адаптивни.

НИСЪК ТОВАРЕН ПРАГ

Ниският товарен праг прави товаренето по удобно, предотвратява увреждане на автомобила и улеснява ежедневните товаро-разтоварни дейности.

ДВИГАТЕЛ ЗА ВСЯКА МИСИЯ

Богата гама от двигатели, проектирани специално за мисиите, които изпълняват лекотоварните автомобили.

РАЗМЕРИ

Новата гама на Ducato предлага цялото пространство, което ви е необходимо благодарение на изключителните конфигурации, които гарантират капацитета, товарния обем, полезния товар и дължината на товарния отсек, които са ви необходими, за да изпълните своите задачи.