Ducato Goods Transport

LED Дневни светлини LED

За да виждате всичко, и за да Ви виждат всички. По всяко време.

Предно стъкло

По желание, Ducato може да Ви предложи предно стъкло с двоен слой Solex, съдържащо метални оксиди, което значително намалява предаването на UV лъчи вътре в кабината в полза на вътрешния комфорт. Освен това намалява консумацията в слънчеви дни, ограничавайки използването на компресора за климатизация.

Предна броня в 3 секции

Новата броня е съставена от три части, които могат да се демонтират отделно, за да се осигури бърза и икономична поддръжка. Формата му гарантира максимална защита. Решетката се предлага в метално сиво или „пиано черно“ с „горещо щамповане“.

Фарове за мъгла

Разположени в долната част на предната броня, те гарантират максимална ефективност по отношение на видимостта.

Електрически огледала

Огледалата с независима двойна парабола гарантират панорамен изглед отзад и максимална практичност, тъй като те могат да бъдат регулируеми и електрически сгънати отвътре.

По-здрав

Основните зони на автомобила, като каросерията и подвижните части, са подобрени по отношение на здравина, издръжливост и надеждност.

Камера за задно виждане

Когато задната предавка е включена, камерата за обратно виждане се активира на 5-инчовия дисплей, за да направи маневрите по-прости и по-безопасни. Освен това позволява контрол на операциите за товарене / разтоварване директно от кабината благодарение на автоматично запалване при отваряне на задните врати ,

ИНТЕРИОР

Работата винаги е по-лесно, когато има и удобства.

Интериор и арматурно табло

Техно или Класик? Интериора на Ducato е проектиран да осигурят максимална практичност в съчетание с елегантен стил, перфектно съобразен с изискаността на интериора и неговите материи. Техническото табло се характеризира с рамки на климатичните отвори в цвят сребро.

Поставка за таблет-смартфон

Благодарение на уникалния дизайн, мултифункционалната поставка може да побере таблети или смартфони с дисплеи до 10”. Офисът винаги е с Вас.

Автоматичен климатик

Всички версии на Ducato могат да бъдат оборудвани с ръчен или автоматичен климатичен контрол, за да работят винаги с максимален комфорт.

Повече светлина

Товарното отделение може да бъде осветено с практична светлина на тавана, която при необходимост може да бъде извадена и да действа като преносима фенерче. Веднъж поставена на мястото си, фенерчето ще се презареди автоматично.