Doblò Cargo

БЕЗОПАСНОСТ

За да гарантираме успешното завършване на всеки Ваш проект, ние оборудвахме Doblo с редица системи, които да спомогнат за Вашата безопасност.

TPMS

Постоянно проверявайте налягането в гумите, като отчитате всякакви спадове директно на бордовия дисплей.

ESC

ESC се намесва в извънредни ситуации, като внезапно възникване на препятствие. Той следи параметри като странично ускорение, скорост, сцепление със земята и ъгъла на волана. Той обработва данните и, ако е необходимо, се намесва в задвижващия момент и върху спирачната система, за да върне автомобила до перфектна стабилност.

Круйз контрол и ограничение на скорост

Круйз контролът ви позволява да настроите крейсерската скорост, като в същото време я поддържате постоянна.

TRACTION +

Traction + е иновативната система за контрол на сцеплението, която ви помага да слезете на повърхности с ниско сцепление. При наличие на ESC и условия на ниско сцепление на задвижващо колело, системата за управление на системата засича приплъзване и спирачки, прехвърляйки въртящия момент на колелото с по-голямо сцепление върху земята. По този начин разединяването на автомобила става по-лесно, осигурявайки възможно най-доброто управление и стабилност.

НО ТЕХНОЛОГИИТЕ НЕ СА НАСОЧЕНИ САМО КЪМ СИГУРНО

Защото работата върви по-лесно, когато има и приятна обстановка.

Uconnect ™ RADIO

Информационно-развлекателната система Uconnect ™ с 5-инчов цветен екран, напълно интегриран в таблото на автомобила и оборудван с управление на волана. Интерфейсът Bluetooth ® (Hands free профил) позволява на мобилния Ви телефон да се обажда, да получава разговори, да слуша и изпраща SMS съобщения. Без да отклонявате вниманието от шофирането и ръцете от волана UCONNECT ™ 5 “ви позволява да слушате цифровото радио (DAB / DAB +) за висококачествен звук без шумолене. Навигаторът, интегриран с картите на Том Том, Ви предлага всички най-отличителни функции, като IQ Routes ®, която се основава на най-голямата база данни за пътувания, вградена в навигационната система, ви позволява да намерите най-бързия начин да стигнете до вашата дестинация.