Doblò Cargo

Уникален стил за подобряване на функционалността и производителността

Doblò Cargo има изцяло обновена предна част, богата на стил и технологично съдържание. Линиите на капака и предната броня благоприятстват повече аеродинамика, гарантирайки по-добра ефективност дори при ниски скорости.

Промените включват:

  • Нови фарове
  • Нов капак, крила и подсилена предна броня
  • Нова предна решетка
  • Нови лети джанти
  • Нови задни светлинни клъстери

Ергономични дръжки

Дръжките на Doblò Cargo са проектирани да оптимизират ергономичността и здравината: вътрешните дръжки осигуряват лесна маневреност, външните дръжки имат вертикално захващане за улесняване на операциите за отваряне и затваряне.

Задна врата

Задната врата се откроява с практичност и функционалност благодарение на отварянето до 180 °.

Арматурно табло

Приборното табло е проектирано да гарантира максимална четимост и видимост на цялата необходима информация във всяко състояние на шофиране.

Отделения за съхранение

Централното отделение за съхранение, направено от нехлъзгащ се материал, е полезно за подреждане на предмети, които трябва да са непосредствено под ръка. Освен това, в отделенията за съхранение на панелите на вратите е възможно да се постави едновременно 1,5 л бутилка, две бутилки от 0,5 литра и тефтер с размер A4.

Акустика

Голямо внимание се отделя и на акустичния комфорт, намалявайки средния шум.

Оптимизиран интериор

Големите дюзи подобряват работата на климатика, воланът е ергономичен, а видимостта на приборния панел е оптимизирана благодарение на новата графика. Таблото за управление е разработено, за да направи достъп до всички контролни индикатори.